Help

Hoe werkt het: Aan de slag in 5 eenvoudige stappen

Wanneer u eenmaal bent aangemeld, volg dan deze snelstart handleiding om uw account te gebruiken en online Lotto kaarten te kopen.

Zie gids

Hoe werkt het: Bijwerken van uw Profiel

1. Log in
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Menu > My Profile > Update Profile
  3. Op dit scherm kunt u uw persoonlijke gegevens, adres, contactgegevens en voorkeuren voor uitbetalingen van prijzen bijwerken. U kunt ook kiezen voor het afmelden voor de mailinglijst.
  4. Klik op Verzenden om uw wijzigingen op te slaan, of op Annuleren om deze te annuleren.

Hoe werkt het: Instellen van uw Voorkeur voor Uitbetaling van Prijzen

1. Log in
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Menu > My Profile > Update Profile
  3. Scroll omlaag op de pagina naar het tekstvak Voorkeuren.
  4. Kies de door uw gewenst optie voor uitbetaling van prijzen.
  5. Klik op Verzenden om uw wijzigingen op te slaan, of op Annuleren om deze te annuleren.

Hoe werkt het: Uw wachtwoord wijzigen

1. Log in
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Menu > My Profile > Change Password
  3. Voer uw huidige wachtwoord in het tekstvak Huidig Wachtwoord in.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw Wachtwoord in. Let erop dat uw nieuwe wachtwoord moet bestaan uit tenminste 8 tekens en tenminste één letter en één cijfer moet bevatten.
  5. Voer uw nieuwe wachtwoord opnieuw in het Nieuw Wachtwoord Bevestigen tekstvak in.
  6. Klik op Verzenden om uw wijzigingen op te slaan, of op Annuleren om deze te annuleren.

Hoe werkt het: Wijzigen van uw Emailadres

1. Log in
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Menu > My Profile > Change Email Address
  3. Voer uw nieuwe emailadres in het tekstvak Nieuw Emailadres in.
  4. Voer het nieuwe emailadres opnieuw in het tekstvak Bevestig Nieuw Emailadres in.
  5. Klik op Verzenden om uw wijzigingen op te slaan, of op Annuleren om deze te annuleren.
  6. Let erop dat u zich niet kunt aanmelden op uw account voordat het nieuwe emailadres is geverifieerd. Er zal een email worden verzonden naar het nieuwe emailadres met instructies voor verificatie.

Hoe werkt het: Afrekenen

1. 1. Klik op het winkelwagen icoon in de rechterbovenhoek nadat u een willekeurig aantal kaarten heeft geplaatst in uw winkelwagen.
  2. Controleer of de door uw gemaakte keuzes juist zijn. U kunt een spel uit uw winkelwagen verwijderen door te klikken op de rode X knop in het betreffende tekstvak.
  3. Klik op Nu Betalen om verder te gaan of Doorgaan met Winkelen om terug te keren naar het Main Menu.
  4. Controleer uw bestelling en betalingsinformatie. Klik op Nu Betalen om uw bestelling te verzenden, Annuleren om te annuleren, of Doorgaan met Winkelen om terug te keren naar het Main Menu.
  5. Controleer uw bestelling door te kijken naar het totaalbedrag van uw bestelling, de kosten van uw spelersrekening, aankoopdatum en het huidig saldo van uw rekening. Klik op Doorgaan met Winkelen om terug te keren naar het Main Menu, of My Activity om een overzicht te zien van alle recente activiteiten op de rekening.

Hoe werkt het: Opnemen van Geld

1. Log in
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Menu > My Account > Cash Withdrawal
  3. Voer het bedrag in dat u contant wil opnemen. Het bedrag dat beschikbaar is voor opname wordt rechtsboven in het tekstvak aangegeven.
  4. Klik op Verzenden om uw wijzigingen op te slaan, of op Annuleren om terug te keren naar het Hoofdmenu.
  5. 5. U ontvangt een email met instructies voor het voltooien van de geldopname. U zult naar een Lotto Kantoor of een Lotto verkooppunt moeten gaan om de transactie te voltooien.

Hoe werkt het: Voeg geld toe aan uw account met uw spelerscode

1. Ga naar een erkend verkooppunt van de loterij.
  2. Log in op de website vanaf uw mobiel apparaat.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van uw scherm op Menu > My Account > Add Funds to Account
  4. Klik op Mijn Spelerscode zodra de pagina is geladen.
  5. Geef de verkoper het bedrag aan dat u op uw rekening wil storten en laat hem uw spelerscode scannen.
  6. Om te controleren als het geld is toegevoegd aan uw Spelersaccount: Log uit en weer in om het bijgewerkte saldo te zien.

Hoe werkt het: Voeg geld toe aan uw account zonder uw spelerscode

Als u uw spelerscode of mobiel apparaat niet bij u heeft, volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar een erkend verkooppunt van de loterij.
  2. Geef de verkoper het bedrag door dat u wil storten op uw rekening en ontvang een Ontvangstbewijs voor Storting op uw Spelersrekening.
  3. Log zo snel als mogelijk in.
  4. Klik in de rechterbovenhoek van uw scherm op Menu > My Account > Add Funds to Account
  5. Voer het Serie # in van uw Ontvangstbewijs voor Storting op uw Spelersrekening in het invoer vak voor Serienummer Ontvangstbewijs.
  6. Klik op Verzenden voor het voltooien van de storting van geld op uw rekening.

Ziet u niet wat u nodig heeft?

Als u hulp nodig heeft kunt u ons schrijven via online chat welke te vinden is in de hoek rechtsonder.

U kunt ons ook bereiken door te bellen naar de klantenservice op 420552.