Privacybeleid & Policy van de Canadian Bank Note Suriname N.V.

Inleiding

Bij het bezoeken van of registreren op deze website, vragen we u om zich te houden aan bepaalde gebruiksvoorwaarden. Hieronder valt het Privacybeleid van de website, welke uitlegt welke informatie van u wordt verzameld en met welk doel. Het Privacybeleid zoals hieronder omschreven wil bij u het vertrouwen wekken dat we op zorgvuldige wijze met uw gegevens omgaan.


Informatie die wij van u verzamelen

Wij verzamelen relevante informatie om te waarborgen dat u een persoon bent die de wettelijk vereiste leeftijd heeft aan wie wij de diensten van ons bedrijf kunnen aanbieden. Hieronder valt uw naam, geboortedatum, emailadres, lokaal ID – bewijs, een of meer telefoonnummers alsmede uw fysieke adres en woonplaats. We slaan het wachtwoord van uw account niet op.

Als u onze website gebruikt (deze bezoekt, door deze surft of aankopen doet) betekent dit ook dat uw type apparaat, IP adres, bezochte pagina’s, factureringsgegevens en betaalgeschiedenis worden opgeslagen.


Waarvoor wordt uw informatie gebruikt

De persoonlijke informatie van uw rekening is nodig voor het plaatsen van opdrachten, het doen van aankopen en het meedoen aan prijsvragen op de website. De persoonlijke informatie is ook belangrijk ingeval van mededelingen. Deze mededelingen kunnen betrekking hebben op gewonnen gelden, veiligheid van de rekening, of verandering van onze diensten. Informatie over uw bezoeken, bv. uw apparaat en IP locatie, kunnen worden gebruikt voor het verbeteren en optimaliseren van uw toekomstige ervaring met de website. Ook gebruiken wij de informatie om ervoor te zorgen dat wij met u kunnen communiceren wanneer nodig.

U kunt uw eigen voorkeuren instellen voor marketing materiaal, terwijl u nog steeds mededelingen zult ontvangen, zoals bevestigingen van deelname en resultaten.


Hoe uw informatie wordt opgeslagen en beschermd

Het bedrijf heeft alle mogelijke inspanningen geleverd voor het bieden van een beveiligde ervaring bij het bezoeken en gebruiken van hun websites en heeft geïnvesteerd in hoogwaardige technologie met als enig doel het beschermen van de informatie en de bezittingen van hun websites en netwerk.


Veranderen van uw persoonlijke informatie en voorkeuren

Het is belangrijk voor ons dat uw informatie accuraat en up-to-date is. Een deel van de informatie kan worden geactualiseerd op uw profiel, zoals uw fysiek adres en telefoonnummer. Het kan zijn dat andere informatie geverifieerd moet worden voordat het kan worden geactualiseerd, In dat geval kunt u contact opnemen met de klantenservice voor assistentie. Als u de voorkeuren voor communicatie wil veranderen, dan kan dit door u worden gedaan op uw profiel of op uw verzoek door onze klantenservice.

Bij het gebruik van de website, wordt verwacht dat gebruikers de website niet downloaden, reproduceren of aanpassingen aanbrengen op de website op welke manier ook. Ook wordt verwacht van de gebruikers dat ze zich bewust zijn van aparte voorwaarden voor diensten of producten van derden welke verbonden kunnen zijn aan de website. Hieronder valt de optie om bepaalde zaken te delen op social media, welke gebruik maakt van een eigen privacybeleid.

Als informatie van u is gestolen als gevolg van een datavirus, worm of Trojaan, zal deze website hiervoor geen verantwoordelijkheid dragen. De website zal echter assistentie bieden bij het voorkomen van enig misbruik van uw account, indien u ons informeert over een dergelijk geval. In sommige gevallen, kunnen we u vragen om documentatie te overleggen om te verifiëren dat de door u geregistreerde informatie correct is. Om verder gebruik van de website toe te staan, dient documentatie te worden overlegd zoals gevraagd.