Algemene Voorwaarden

Bedankt voor het bezoeken van de Online Pagina van de Canadian Bank Note Suriname N.V. Loterijen!

Alle persoonlijke informatie die wordt ingevoerd op deze pagina is vertrouwelijk en beschermd.

Gelieve de Algemene Voorwaarden te lezen voor online pagina van de Canadian Bank Note Suriname N.V.

 1. Aankoop van producten
 2. Prijs van producten
 3. Beschikbaarheid producten
 4. Annulering van loten
 5. Wijze van betalen
 6. Online acties
 7. Trekkingsresultaten
 8. Innen prijzen
 9. Virtuele Portemonnee
 10. Disclaimers en beperking van aansprakelijkheid

Aankoop van producten

Het maximaal bedrag dat kan worden uitgegeven is SRD 5.000,- per spel. Alleen personen boven de 21 jaar kunnen aankopen doen.


Prijs van producten

De prijs van ieder spel wordt gehouden op de prijzen die reeds zijn vastgesteld.

 • Lotto: SRD 2 per combinatie
 • Lotto Plus: SRD 3,- per combinatie
 • PayDay: SRD 2,- per combinatie
 • Match 3: Vanaf SRD 1,- X inzet
 • Tek’2: Vanaf SRD 1,- X inzet
 • High 5: Vanaf SRD 1,- X inzet
 • Dubbel Tek’2: Vanaf SRD 1,- X inzet
 • Sportloterijen: Vanaf SRD 1
 • Internetweddenschappen: Vanaf SRD 1

Veranderingen in prijzen zullen worden gecommuniceerd via verschillende communicatiemiddelen, waaronder de officiële website pagina www.surinaamselotto.com


Beschikbaarheid producten

De Canadian Bank Note Suriname N.V. behoudt zich het recht voor om limieten in de verkopen toe te passen of limieten aan te passen voor elk aantal in elk spel. Deze situatie kan variëren op basis van de vraag en de verkopen.


Annulering van loten

Loten die online gekocht zijn voor spelen van de Canadian Bank Note Suriname N.V. kunnen NIET worden geannuleerd.


Wijze van betalen

Spelers moeten hun rekening aanvullen bij een loterij agent of in onze winkel te Paramaribo aan de dr. Sophie Redmondstraat 76 en het administratiekantoor in Nickerie gevestigd in de Doerga Mall.


Online acties

Alle acties zullen worden gecommuniceerd via de officiële media van de Canadian Bank Note Suriname N.V. waarbij erbij vermeld wordt of de acties van toepassing zijn op de online spelen of de spelen die niet online gespeeld worden.


Trekkingsresultaten

Trekkingsresultaten voor de online spelen zullen hetzelfde zijn als de geadverteerde resultaten die iedere dag op de volgende tijden worden doorgegeven:

 • 9:30 uur – Ochtendtrekking, maandag tot zaterdag
  Dagelijks live doorgegeven via onze Sociale Media Platformen en Website
 • 13:30 uur – Middagtrekking, maandag tot zaterdag
  Dagelijks doorgegeven op onze Sociale Media Platformen en Website
 • 18:00 uur – Avondtrekking, maandag tot zaterdag
  Dagelijks doorgegeven op onze Sociale Media Platformen en Website

Innen prijzen

Prijzen tot SRD 10.000,- kunnen worden geïnd bij iedere bevoegde Agent van de Canadian Bank Note Suriname N.V. of gevraagd kan worden om deze bij te schrijven op de e-portemonnee en het gebruiken voor aankopen van online spelen. Voor prijzen boven SRD 10.000,-- moet men zich persoonlijk aanmelden bij het hoofdkantoor van de Canadian Bank Note Suriname N.V. aan de dr. S. Redmondstraat no. 76 voor het verstrekken van de bankgegevens zodat de prijs kan worden overgemaakt op die betreffende rekening.’

Voor het innen van prijzen, moet de speler het ondertekend lot samen met de geschikte identificatiemiddelen overleggen Alleen spelers boven de leeftijd van 21 jaar kunnen prijzen innen. Het recht om een prijs te innen, vervalt binnen negentig (90) kalenderdagen volgend op de trekking.

De Canadian Bank Note Suriname N.V. behoudt zich het recht voor om de naam, het adres en een foto van de winnaars te publiceren.


Virtuele Portemonnee

Iedere persoon die is geregistreerd bij de Canadian Bank Note Suriname N.V, zal een Virtuele Portemonnee toegewezen krijgen.

De Virtuele Portemonnee wordt alleen gebruikt voor het aankopen van online spelen op de website van de Canadian Bank Note Suriname N.V U kunt alleen prijzengeld bijschrijven op uw Virtuele Portemonnee.

Als u prijzen wenst bij te schrijven op uw Virtuele Portemonnee, dient u hierom te vragen bij het kantoor van de Canadian Bank Note Suriname N.V U kunt geen geld opnemen van uw Virtuele Portemonnee of dit gebruiken voor aankopen op andere websites.


Disclaimers en beperking van aansprakelijkheid

Alle transacties zijn onderworpen aan wetgeving van Suriname w.o. de Loterijwet, U moet 21 jaar of ouder zijn om gebruik te maken van onze diensten. De informatie op deze website wordt geacht correct te zijn. Ingeval van een discrepantie tussen de informatie weergegeven op deze website voor wat betreft winnende nummers en uitbetaling van prijzen en de informatie in de officiële bestanden die worden bijgehouden door de de Canadian Bank Note Suriname N.V, zullen de bestanden bijgehouden door de Canadian Bank Note Suriname N.V. gelden.